Ik ben Michel Marang, fotograaf, klarinettist en componist uit Amsterdam.

Op deze site vind u foto's die met heel verschillende intenties gemaakt zijn: soms zijn ze het resultaat van commerciƫle opdrachten, soms onderdeel van een sociaal of artistiek project, soms zijn ze (de meeste reisfoto's) genomen tijdens mijn tournees als muzikant.Ik heb er voor gekozen geen onderscheid tussen deze genres te maken en hoop dat u er van geniet.

Aarzel niet contact op te nemen (per e-mail) voor vragen, het aankopen van foto's en natuurlijk voor opdrachten. In overleg stemmen we eea af voor een heel persoonlijk resultaat.

Prijzen worden berekend per fotosessie en kunnen daarom relatief laag blijven.


Als fotograaf werkt Michel Marang als freelancer sinds 2007, en werkte hij bij Spotzer Media Group van 2008 tot 2010. Een groot deel van zijn fotografisch werk is verbonden met het doorlopende project Shifting Images voor live klarinet, electronica en fotosequenties. Daarnaast concentreert hij zich op portretten en drieluiken.

Opdrachtgevers o.a. Universiteit van Amsterdam, Haagse Beek Organisatieadvies, CoMotion Consult, Ensemble Schreck, Quatre Bouches, A&I, Steen & Beeld, Lonkhuizen, HMS Schiphol, Boekel en Neerode, Deloitte, McKinsey , een groot aantal musici en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Fotografische voorstellingen ao in Van Abbe Museum Eindhoven, Museum De Pont Tilburg, Nieuwe Kerk Amsterdam, Korzo Den Haag, Shanghai Conservatory of Music, A4 Gallery Chengdu, Beijing, Moscow, St. Petersburg, Paris.

Exposities: Kulter Amsterdam, Fotogram Amsterdam, Muziekgebouw aan het IJ Amsterdam, Fotofestival-off Naarden, , Sauer Gallery New York, Polytechnisch Museum Moskou, Gallery Smena Kazan.

Stockhausen and me
Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In